BOLU / MERKEZ - Dodurga Abdi Sin Ortaokulu

Dodurga Abdi Sin Ortaokulu

Dodurga Mahallesi 1236.sokak 9/2 / BOLU
Vizyon
Özünde sevgi, davranışlarında hoşgörü ve saygı olan, yeniliklere açık, evrensel bakış sahibi, Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimsemiş, ülkesine hizmet etmek isteyen, millî ve manevi değerlerinin farkına varmış, haklarını ve sorumluluklarını bilen, bilgili, kültürlü, çağdaş insanı yetiştirmek istiyoruz.
Misyon
Eğitim ve öğretimi teorikten pratiğe geçirmek, davranış haline getirmek, milli ve manevi duygularımızla bir bütün oluşturarak kaliteye ulaşmak hedefimizdir. Bu hedefe doğru ilerlerken ilkemiz "BEN" değil "BİZ" duygusunu geliştirmektir.
Öğretim Şekli :Tam gün
08:40 / 14:55
Halk otobüsü
Yerleşim Yeri