BOLU / MERKEZ - Dodurga Abdi Sin Ortaokulu

Ock

16.01.2024 Tarihinde sosyal etkinlikler haftasında Dodurga Abdi Sin Ortaokulu olarak sinemaya giderek eğlenceli vakitler geçirdik

Ock

İlimizde 2 gün boyunca devam etmesi beklenen olumsuz hava koşullarında öğrencilerimizin okula gidiş ve gelişlerde dikkatli olmaları gerekmektedir.

Ock

Türkçe öğretmenizim Abdullah TUTUCU tarafından gerçekleştirilen okulumuz öğrencilerine yönelik rehberlik destekleri tüm hızıyla devam ediyor

Okulumuzda tiyatro gösterisi gerçekleştirildi

Ock

Okulumuz Fen Labaratuvarında öğrencilerimize yönelik sigara bağımlılığı ve zararları adlı bilgilendirme yapılmıştır.

Okulumuz nöbetçi öğretmenleri ;

Fatma AYAN

Abdullah TUTUCU

Nis

Okulumuz kütüphanesini en verimli şekilde kullanan öğrencilerimiz, yine bir kitap okuma saatinde kütüphanemizi doldurarak okuma sevgilerini ve isteklerini göstermiş oldular. Öğrencilerimizin bu azimlerini, sevgilerini ve isteklerini takdir ediyor devamını diliyoruz.